36. Međunarodni naučno-stručni susret stručnjaka za gas od 16 do 18. juna

Manje od nedelju dana ostalo je do 36. Međunarodnog znanstveno-stručnog susreta stručnjaka za plin (16. - 18. 6. 2021., OPATIJA), koji organizuju Centar za plin Hrvatske d.o.o. i Hrvatska stručna udruga za plin (HSUP), članice Međunarodne plinske unije (IGU).

Do vodeća gasna konferencija i izložbi u jugoistočnoj Evropi, 36. Međunarodnog znanstveno-stručnog susreta stručnjaka za plin (16. – 18. 6. 2021., OPATIJA), u organizaciji Centra za plin Hrvatske d.o.o. i Hrvatske stručne udruge za plin (HSUP), članice Međunarodne plinske unije (IGU), ostalo je manje od nedelju dana

OVDE možete pronaći više od 60 zanimljivih i interaktivnih predavanja, okruglih stolova i diskusija na temu lanca vrednosti prirodnog gasa, uloge prirodnog gasa u energetskoj tranziciji, projekata istraživanja i proizvodnje prirodnog gasa, razvoja strateške gasne infrastrukture u Evropi i mnogih drugih.

OVDE PRIJAVITE SVOJE UČESTVOVANJE i postanite deo vodeće gasne konferencije u JI Evropi u Opatiji od 16. do 18. 06. 2021. godine, u organizaciji Centra za plin Hrvatske d.o.o. i Hrvatske stručne udruge za plin (HSUP), članice Međunarodne pline unije (IGU). Navedeni događaj će se održati u skladu s epidemiološkim merama, koje će u to vreme biti na snazi.

Sa zadovoljstvom Vam najavljujemo neke od naših istaknutih predavača, uticajne stručnjake (profesore, kreatore politika i poslovne lidere) s renomiranih hrvatskim i evropskih univerziteta i gasnih i energetskih firmi i udruženja:

  • Andrea Stegher, viši zamenik predsednika za energetsku tranziciju kompanije SNAM, budući predsednik IGU-a u mandatu od 2025. do 2028. i trenutno zamenik predsednika IGU-a,
  • dr. sc. Ariel Cohen, viši saradnik Atlantskog veća i direktor Programa za energiju, rast i sigurnost ITIC-a,
  • Gergely Molnar, Međunarodna agencija za energiju (IEA)
  • Martina Prpić, LL.M., Kovačević Prpić Simeunović d.o.o.
  • Roxana Caliminte, Gas Infrastructure Europe (GIE)
  • Jianguo Feng, Odsek za strojarstvo, Tongji University
  • Andreja Ana Lopac, LNG Hrvatska d.o.o.
  • Marijan Krpan, Agencija za ugljikovodike
  • Zsigmond Czike, Pietro Fiorentini

Sve firme čija je delatnost povezana s gasnom industrijom mogu predstaviti svoj rad, proizvode i tehnička rešenja, te tako ostvariti nove poslovne mogućnosti i saradnje na dinamičnom i brzorastućem tržištu. Predstavite svoj brand i stručnost rezervacijom štanda ili sponzorisanjem ovog renomiranog međunarodnog gasnog događaja!

Smeštaj za učesnike konferencije i izložbe možete rezervisati preko našeg partnera – Turističke agencije MOVEG pozivom na broj +385 (0) 51 624 535 ili putem e-maila na info@moveg.hr.

Za više informacija kontaktirajte Organizatora na opatija@hsup.hr. Ukoliko imate pitanja, rado ćemo porazgovarati o sponzorskim paketima, štandovima ili konferenciji općenito te Vam želimo dobrodošlicu, poručuju organizatori.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Odštampaj

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Logo

Newsletter

Možda će Vam se svideti:

Logo

Energija Balkana

Newsletter

Nedeljni pregled vesti