Elektroprivreda BiH dobila nove direktore

Nadzorni odbor Elektroprivrede BiH imenovao je nove vršioce dužnosti generalnog direktora i izvršnih direktora ovog preduzeća.

Odluka o imenovanju novog rukovodstva Elektroprivrede BiH donete su na osnovu prethodne saglasnosti Vlade Federacije BiH. Nadzorni odbor doneo je odluke o razrešenju dosadašnjeg generalnog direktora Admira Andelije i izvršnih direktora – članova Uprave Elektroprivreda BiH.

Iz ove kompanije navode da je Nadzorni odbor za vršioce dužnosti generalnog direktora i izvršnih direktora, na period do okončanja konkursne procedure, imenovao Sanela Buljubašića za v.d. generalnog direktora, Fahrudina Tanovića za v.d. izvršnog direktora za proizvodnju, Ediseja Sjerotanovića za v.d. izvršnog direktora za distribuciju, Nevada Ikanovića za v.d. izvršnog direktora za snabdijevanje i trgovinu, Sanelu Jurišić za v.d. izvršne direktorke za ekonomske poslove, Amru Ohranović za v.d. izvršne direktorke za pravne poslove i ljudske resurse i Haruna Gadžu za v.d. izvršnog direktora za kapitalne investicije.

Pored ovih imenovanja, Nadzorni odbor preduzeća je na poslednjoj konstitutivnoj sednici za predsednika Nadzornog odbora imenovao Ženju Ljubuškića.

Izvor: Nezavisne novine

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Odštampaj

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Logo

Newsletter

Možda će Vam se svideti:

Logo

Energija Balkana

Newsletter

Nedeljni pregled vesti