Inovacijom do zadovoljnog kupca

Inovacijom do zadovoljnog kupca

Mobilna aplikacija NIS-a osvaja tržište. Više od četiri miliona litara goriva kupljeno je uz Drive.Go mobilnu aplikaciju za nešto više od godinu dana, na na više od 210 benzinskih stanica NIS-a.

Za nešto više od godinu dana, koliko Drive.Go mobilna aplikacija postoji, uz pomoć ove usluge kupljeno je više od četiri miliona litara goriva na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama u Srbiji. Ovo je još jedan od pokazatelja poverenja koje korisnici imaju u inovativne usluge koje NIS uvodi na domaćem tržištu, a koje doprinose komforu potrošača.

Drive.Go mobilna aplikacija može se preuzeti sa Google Play, Apple Store ili Huawei App Gallery. Trenutno se može koristiti na više od 210 benzinskih stanica NIS-a. Uz pomoć jedinstvene aplikacije kupci na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama mogu gorivo da plate direktno iz automobila. Bez odlaska na kasu.

Prednost digitalizacije

„Digitalizacija i uvođenje inovacija u svakodnevni biznis su ono na čemu predano radimo. Sve je to u cilju da našim potrošačima uštedimo vreme i pružimo kvalitetnu usklugu. Više od četiri miliona litara goriva prodatih uz pomoć naše inovativne aplikacije najbolji su dokaz da smo uspeli u ovom zadatku. Prepoznali smo potrebe onih koji su nam najvažniji. Naših krajnjih korisnika“, istakao je Aleksej Černikov, direktor Bloka Promet u kompaniji NIS.

Korišćenje Drive.Go mobilne aplikacije je veoma jednostavno. Sve što je potrebno je da se aplikacija aktivira na mobilnom uređaju, a zatim natoči gorivo u rezervoar automobila. Skeniranje QR koda, koji se nalazi na točionom mestu i koji je neophodan za plaćanje goriva, može se obaviti pre ili posle točenja. Potom je potrebno kliknuti na opciju „plati“ u mobilnoj aplikaciji. Time je proces kupovine i plaćanja završen. Prilikom registracije naloga, pri prvom korišćenju, neophodno je uneti podatke o bankovnoj kartici kojom će se obavljati plaćanje. Tom prilikom se registruje i kartica programa lojalnosti Sa nama na putu. To će omogućiti da se prilikom kupovine goriva putem aplikacije sakupljaju bonus poeni, na isti način kao i prilikom plaćanja na kasi.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Odštampaj

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Logo

Newsletter

Možda će Vam se svideti:

Logo

Energija Balkana

Newsletter

Nedeljni pregled vesti