Javna konsultacija o Plan razvoja transportnog sistema Transportgas Srbija

U skladu sa Zakonom o energetici operator transportnog sistema svake godine donosi desetogodišnji plana razvoja transportnog sistema i dostavlja ga Agenciji na saglasnost. Javna konsultacija o Planu razvoja transportnog sistema Transportgas Srbija za period 2022-2031. traje do 24. marta, objavio je AERS.

Agencija za energetiku Republike Srbije (AERS) objavila je 6. marta 2023. godine javnu konsultaciju o Planu razvoja transportnog sistema Transportgas Srbija d.o.o.za period 2022-2031. godina, koji je Agenciji dostavio operator transportnog sistema prirodnog gasa Transportgas Srbija.

Javna konsultacija o ovom predlogu desetogodišnjeg plana razvoja transportnog sistema se sprovodi do 24. marta 2023. godine.

U skladu sa Zakonom o energetici operator transportnog sistema svake godine donosi desetogodišnji plana razvoja transportnog sistema i dostavlja ga Agenciji na saglasnost. U sklopu procedure za davanje saglasnosti, Agencija organizuje javnu konsultaciju o planu.

Primedbe, predlozi i sugestije dostavljaju se na obrascu, koji se sa tekstom predloga desetogodišnjeg plana razvoja transportnog sistema može naći na sajtu Agencije za energetiku Republike Srbije u rubrici Javna konsultacija – aktuelno.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Odštampaj

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Logo

Newsletter

Možda će Vam se svideti:

Logo

Energija Balkana

Newsletter

Nedeljni pregled vesti

Najava Konferencije

Tema Konferencije

Dani
Sati
Minuti
Sekunde

17. maj 2023.