Naftaški karavan u Srbobranu

Karavan Zajednici zajedno ukrasio je prostorije Doma zdravlja u Srbobranu a kompanija NIS je isporučila ultrazvučni aparat za preglede beba i trudnica.

NIS-ov karavan Zajednici zajedno obišao je danas Dom zdravlja Dr Đorđe Bastić u Srbobranu, kome je kompanija NIS donirala ultrazvučni aparat za preglede beba i trudnica radi pravovremenog detektovanja ozbiljnih anomalija kod dece. Želeći da boravak najmlađih pacijenata u ovoj zdravstvenoj ustanovi učini što prijatnijim, članovi Kluba volontera NIS-a danas su ukrasili prostorije posterima dečijih junaka i ulepšali zidove čekaonica. Na ovaj način nastavljeno je višegodišnje partnerstvo kompanije NIS i opštine Srbobran gde je u okviru programa Zajednici zajedno do sada uloženo preko 62 miliona dinara  u realizaciju 50 projekata.

"Kompanija NIS nam je, kao društveno odgovorna kompanija, u okviru programa Zajednici zajedno donirala moćan i kvalitetan ultrazvučni aparat i time značajno uticala na povećanje kvaliteta zdravstvene zaštite u Srbobranu. Zahvaljujući novoj opremi urađeno je oko 1.700 ginekoloških i više stotina drugih pregleda. Želeo bih da izrazim zahvalnost na dosadašnjoj podršci koju nam je kompanija NIS pružila, a nadamo se da ćemo i u budućnosti nastaviti ovakav, za nas veoma značajan, vid saradnje", izjavio je Vlastimir Kladar, direktor Doma zdravlja Srbobran.

Kompaniji NIS zahvalio je i Ilija Gazepov, član Gradskog veća za ekologiju opštine Srbobran.

„Ova donacija u obliku vrlo vrednog ultrazvučnog aparata je kruna višegodišnje uspešne saradnje lokalne samouprave Srbobran sa NIS-om i nadam se da ćemo tu našu saradnju još više obogatiti i nastaviti“, rekao je Gazepov.

Pored Doma zdravlja u Srbobranu, kompanija NIS je karavanom Zajednici zajedno posetila brojne zdravstvene ustanove širom Srbije, koje je podržala putem ovog programa društvene odgovornosti. NIS već 12 godina aktivno ulaže u razvoj lokalnih zajednica i unapređenje kvaliteta života građana naše zemlje. Do sada je kroz program Zajednici zajedno podržano više od 950 projekata vrednih 1,2 milijardi dinara.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Odštampaj

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Logo

Newsletter

Možda će Vam se svideti:

Logo

Energija Balkana

Newsletter

Nedeljni pregled vesti

Najava Konferencije

21. decembar 2022.