NIS Agro program na novosadskom Sajmu poljoprivrede

Tokom sedam dana trajanja najveće poljoprivredne manifestacije u region, 90. Međunarodnog sajma poljoprivrede NIS će predstaviti svoje proizvode i usluge, kreirane posebno za ratare, kao i bogatu ponudu koja je dostupna potrošačima u okviru najveće maloprodajne mreže naftnih derivata na domaćem tržištu. U okviru NIS Agro programa posetioci će moći da se upoznaju sa novom mobilnom aplikacijom NIS Agro kartica.

Svoje proizvode i usluge, kreirane posebno za ratare, kao i bogatu ponudu koja je dostupna potrošačima u okviru najveće maloprodajne mreže naftnih derivata na domaćem tržištu kompanija NIS i ove godine predstavlja posetiocima Međunarodnog sajma poljoprivrede u Novom Sadu.

Ovogodišnji, jubilarni 90. Međunarodni sajam poljoprivrede, održava se od 20. do 26. maja. Svi zainteresovani moći će da se upoznaju sa ponudom NIS-a na štandu kompanije, u Master hali Novosadskog sajma.

Tokom sedam dana trajanja najveće poljoprivredne manifestacije u regionu, gosti štanda kompanije NIS moći će da dobiju više informacija o pogodnostima koje nudi NIS Agro program. Po prvi put kompanija će predstaviti i novu NIS Agro kartica mobilnu aplikaciju. Mobilna aplikacija za poljoprivrednike prestavlja digitalizovanu Agro karticu, uz pomoć koje će moći da koriste sve pogodnosti NIS Agro programa.

U okviru učešća na manifestaciji NIS će posetiocima štanda predstaviti i široku paletu NISOTEC ulja i maziva, čijom se upotrebom obezbeđuje ušteda goriva, štiti motor od korozije i produžava radni vek motora. Štand NIS-a je nakon svečanog otvaranja Sajma obišao Milan Đurić, gradonačelnik Novog Sada.

NIS Agro kartica

„Koristim priliku da pozovem sve posetioce ove najznačajnije i najveće regionalne agro manifestacije da obiđu štand NIS-a. Mogu se upoznati se sa našom bogatom ponudom proizvoda i usluga koja im je dostupna na više od 300 NIS Petrol i Gasprom benzinskih stanica širom zemlje. Veliko mi je zadovoljstvo što ove godine možemo da predstavimo i našu novu uslugu za poljoprivrednike. To je NIS Agro kartica, mobilna aplikacija”, izjavio je Pavel Kandalincev, direktor Direkcije za maloprodaju u kompaniji NIS.

Kandalincev je posebno istakao da, „kao lider na domaćem tržištu naftnih derivata, NIS prepoznaje značaj poljoprivrede za privredu. NIS ostaje posvećen uvođenju dodatnih pogodnosti za ovu kategoriju potrošača“.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Odštampaj

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Logo

Newsletter

Možda će Vam se svideti:

Logo

Energija Balkana

Newsletter

Nedeljni pregled vesti