NIS Calling

NIS Calling akademce

NIS pokreće peti ciklus studentske prakse NIS Calling. Mladi akademci sa Rudarsko-geološkog, Mašinskog, Građevinski, Elektrotehnički, Ekonomski, Fakultet organizacionih nauka, Fakultet političkih nauka, Filološkog, Tehnološko-metalurškog, Saobraćajnog, Prirodno-matematičkog, Fakultet tehničkih nauka i Fakulteta bezbednosti, kao i srpski državljani koji studiraju u inostranstvu mogu da se prijave do 21. septembra.

Osluškujući potrebe mladih generacija, kompanija NIS će, drugi put ove godine, realizovati program NIS Calling. Reč je o programu u okviru koga studenti odabranih fakulteta mogu steći praksu iz različitih oblasti poslovanja naftne industrije. Mladi akademci će tako dobiti šansu da prve profesionalne korake načine u NIS-u, jednom od najvećih energetskih sistema u regionu. Posebna pogodnost programa je što odabrani kandidati mogu obaviti 320 sati prakse tokom tri meseca i uskladiti ih sa obavezama na fakultetu.

Zainteresovani za peti ciklus programa NIS Calling mogu se prijaviti od 1. do 21. septembra na linku: https://posao.nis.rs/prijava/nis-calling-praksa-5

Praksa počinje 1. novembra, a otvoreno je 25 pozicija. Mogu da konkurišu studenti sledećih fakulteta: Rudarsko-geološki, Mašinski, Građevinski, Elektrotehnički, Ekonomski, Fakultet organizacionih nauka, Fakultet političkih nauka, Filološki fakultet, Tehnološko-metalurški, Saobraćajni, Prirodno-matematički, Fakultet tehničkih nauka, Fakultet bezbednosti.

Svaki polaznik dobija svog mentora

Program je namenjen studentima treće, četvrte i pete godine studija (master ili apsolvent). A mogu konkurisati i državljanima Srbije koji studiraju u inostranstvu. Svi kandidati mogu da konkurišu tokom različitih sezona u godini, u skladu sa traženim pozicijama. Svaki polaznik dobija svog mentora koji prati njegov razvoj i pruža mu podršku tokom realizacije zadataka i adaptacije na novu poslovnu sredinu.

Pored praktičnog angažovanja, studenti dobijaju priliku i da se dodatno obrazuju u okviru Korporativnog univerziteta kompanije NIS. Već je ustaljena praksa da sa studentima rade gostujući predavači najugledniji stručnjaci iz zemlje i sveta.

Učesnicima NIS pokriva troškove prevoza i ishrane u okviru kompanijskih restorana. Više informacija na https://www.nis.eu/nis-calling/

U prethodne četiri sezone, priliku da uči i dodatno se obrazuje kroz program NIS Calling dobilo je 100 polaznika. Čak 20 njih ostalo je da radi u NIS-u. Kao kompanija koja veruje da njen budući uspeh počinje dolaskom svakog novog kolege, iz NIS-a poručuju da će i u narednom periodu izlaziti u susret potrebama mladih generacija i pružati im priliku da karijeru započnu u kompaniji.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Odštampaj

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Logo

Newsletter

Možda će Vam se svideti:

Logo

Energija Balkana

Newsletter

Nedeljni pregled vesti