NIS Calling – Robotization

Konkurs NIS-a za studente tehničkih i računarskih fakulteta, koji žele da se oprobaju u oblasti robotske automatizacije procesa (RPA) u NIS-u u okviru projekta NIS Calling – Robotization otvoren je od danas do 15. februara. Pored prilike za rad na izazovnom projektu ovo je i šansa mladima da se dokažu i sutra zaposle u NIS-u.

Kompanija NIS nastavlja da pruža šansu mladima da rade na izazovnim projektima i u praksi primene znanje stečeno na fakultetu. Ovoga puta poziv je otvoren za studente tehničkih i računarskih fakulteta u Srbiji (druga, treća, četvrta i peta godina), kao i za studente završnih godina viših škola tehničkog i računarskog usmerenja. Poziv je upućen svima koji žele da se oprobaju u oblasti robotske automatizacije procesa (RPA) u NIS-u u okviru projekta NIS Calling – Robotization.

Svi zainteresovani, koji ispunjavaju uslove, mogu da se prijave na konkurs (https://posao.nis.rs/prijava/rpa-calling), od 2. do 15 februara. Za kandidate je pripremljen opšti test znanja iz IT i programiranja, kako bi se proverilo njihovo znanje i razumevanje programiranja. Rad na projektu izabranih pet kandidata započeće 15. marta u prostorijama NIS-a. Studenti će biti angažovani u Službi za RPA programiranje.

Izabrani kandidati sa NIS-om potpisuju ugovor o praksi tokom koje treba da ostvare 800 radnih sati u toku šest meseci – koliko traje projekat. U želji da izađe u susret potrebama izabranih studenata, NIS će im omogućiti da u dogovoru sa mentorom imaju kraći radni dan, rade od kuće ili imaju slobodan dan, u skladu sa obavezama na fakultetu.

Mentor svakom studentu

Pored garantovane mesečne naknade učesnici na kraju programa mogu da ostvare i bonus, ukoliko ispune određene uslove koji se tiču uspešnosti projekta i evaluacije kompetencija. Dodatno, svi učesnici programa imaće mentora sa kojim će raditi po unapred utvrđenom program. Mentori će biti zaposleni u Službi za RPA programiranje.

Studenti će biti angažovani na robotizaciji poslovnih aktivnosti u skladu sa biznis potrebama NIS-a, jedne od najvećih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Krajnji rezultat rada izabranih kandidata treba da budu roboti koji će robotizovati poslovni proces i koji će ubrzati realizaciju aktivnosti i odmeniti ručni rad korisnika. Više o programu možete saznati na linku www.nis.rs/rpa-calling

Studentima se nakon završetka programa otvara i mogućnost zaposlenja u NIS-u, ukoliko za to postoji obostrani interes i otvorena pozicija za RPA programera u kompaniji. Na ovaj način NIS i njegov tim od gotovo 12.000 zaposlenih nastavljaju da pružaju šansu mladima, koji će svojom energijom i idejama doprineti daljem razvoju kompanije.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Odštampaj

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Logo

Newsletter

Možda će Vam se svideti:

Logo

Energija Balkana

Newsletter

Nedeljni pregled vesti