NIS – kompanija koja je najbolje komunicirala sa medijima u 2020. godini

U tradicionalnom istraživanju Novinar – Vaš prijatelj, koje već skoro dve decenije sprovodi PR agencija Pragma, anketirajući novinare, NIS je ocenjen kao kompanija koja je imala najbolju komunikaciju sa medijima u 2020. godini u kategoriji profitnih (privrednih) organizacija.

Kompanija NIS imala je najbolju komunikaciju sa medijima u 2020. godini u kategoriji profitnih (privrednih) organizacija, rezultat je tradicionalnog istraživanja Novinar – Vaš prijatelj, koje sprovodi PR agencija Pragma.

U ovom istraživanju, koje je organizovano 19. godinu zaredom, učestvovalo je 200 novinara domaćih medija tokom decembra i januara.

„Dobijanje ovog priznanja za nas predstavlja veliku čast, ali i obavezu i podstrek da nastavimo da unapređujemo odnose sa medijima. Kada je reč o komunikaciji sa zainteresovanim stranama, za NIS je prioritet transparentna, pravovremena i dvosmerna komunikacija, a činjenica da smo priznanje od struke dobili baš za 2020. godinu, koju su obeležili nesvakidašnji izazovi, svedoči da na pravi način radimo na realizaciji ovih ciljeva“, rekao je Stefan Despotović, direktor Centra za odnose sa javnošću NIS-a.

U okviru ispitivanja, novinari analiziraju kvalitet odnosa s medijima organizacija i javnih ličnosti u više kategorija: državne institucije, političke organizacije, privredne i neprivredne organizacije, političke i ostale javne ličnosti, a biraju se i organizacije koje imaju najbolje kanale i sredstva komunikacije s novinarima.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Odštampaj

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Logo

Newsletter

Možda će Vam se svideti:

Logo

Energija Balkana

Newsletter

Nedeljni pregled vesti