NIS na sajmu

NIS na Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu

Kompanija NIS upoznaće posetioce ovogodišnjeg Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu sa benefitima koje nudi NIS Agro program. Predstaviće bogat spektar proizvoda i usluga koje su dostupne potrošačima prilikom kupovine derivata na benzinskim stanicama NIS-a.

Ovogodišnji Međunarodni sajam poljoprivrede u Novom Sadu održava se od 18. do 24. septembra. Svi zainteresovani moći će da se upoznaju sa ponudom NIS-a na štandu kompanije, u Master hali Novosadskog sajma.

Tokom sedam dana trajanja manifestacije, gosti štanda NIS-a moći će da saznaju više informacija o prednostima NIS Agro kartice. Ona omogućava poljoprivrednicima i poljoprivrednim gazdinstvima da koriste popuste i benefite, a samim tim ostvare značajne uštede prilikom kupovine na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama.

Svi zainteresovani moći će da preuzmu pristupnicu za NIS Agro karticu, kao i AgroBlue karticu, koja poljoprivrednim gazdinstvima nudi mogućnost odloženog plaćanja za naftne derivate, i do šest meseci od datuma kupovine.

Poljoprivreda u fokusu NIS-a

Pavel Kandalincev, direktor Direkcije za maloprodaju u kompaniji NIS, izjavio je da su za NIS poljoprivredni potrošači bitan deo biznisa.

„Iz tog razloga se stalno trudimo da im obezbedimo brojne pogodnosti. Kako uz postojeću NIS Agro karticu, tako i uz neke nove programe koje smo uveli ove godine. U saradnji sa našim partnerom, Credit Agricole bankom, ove godine smo uveli novu AgroBlue karticu, koja omogućava odloženo plaćanje do šest meseci. Osim toga, spremili smo vam i mnogobrojna iznenađenja i pozivamo vas da svratite na naš štand u Master halu“, naveo je Kandalincev.

Kao vodeća naftna kompanija na domaćem tržištu naftnih derivata, NIS podstiče razvoj poljoprivrede kao okosnice privrednog razvoja. Već osmu godinu zaredom obezbeđuje mnogobrojne popuste za poljoprivrednike. Reč je o popustima koji su dostupni uz NIS Agro karticu za svaki kupljeni litar evrodizela. Popusti mogu da se iskoriste u okviru najveće maloprodajne mreže naftnih derivata u Srbiji, na više od 300 NIS Petrol i GAZPROM benzinskih stanica širom zemlje.

Pored pogodnosti programa za poljoprivrednike, NIS će na ovogodišnjem Sajmu poljoprivrede predstaviti i nove funkcionalnosti NIS-ovog programa lojalnosti „Sa nama na putu“, kao i Drive.Go mobilnu aplikaciju. Ova aplikacija omogućava plaćanje za gorivo na točionom mestu, bez ulaska u prodajni objekat benzinske stanice. Posetioci sajma takođe će se upoznati i sa širokom paletom proizvoda NISOTEC ulja i maziva, čijom se upotrebom obezbeđuje ušteda goriva, bolja zaštita motora od korozije i produžava radni vek motora.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Odštampaj

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Logo

Newsletter

Možda će Vam se svideti:

Logo

Energija Balkana

Newsletter

Nedeljni pregled vesti