NIS nastavlja sa razvojem maloprodajne mreže u regionu

Pored benzinskih stanica u Srbiji NIS razvija maloprodajnu mrežu i u regionu. Tokom ove godine otvorio je pet novih objekata u Bosni i Hercegivini i jedna u Rumuniji, tako da sada, pored više od 300 pumpi u Srbiji gorivo nudi na 42 benzinske stanice u BiH, 19 u Rumuniji i 34 u Bugarskoj. Sve skupa NIS gorivo pod brendom NIS Petrol ili GAZPROM toči na oko 400 benzinskih stanica u zemlji i regionu.

Kompanija NIS nastavila je u 2020. godini intenzivan razvoj maloprodajne mreže u zemljama regiona i pustila u rad šest novih objekata u Bosni i Hercegovini i Rumuniji.

Uprkos izazovnim okolnostima na tržištu, nastalim usled pandemije COVID-19, u Bosni i Hercegovini je u trećem kvartalu pušteno u rad pet benzinskih stanica: Prnjavor, Grude, Veljaci, Gabela i Doljani. Nakon početka rada ovih stanica za snabdevanje gorivom, NIS u BiH rukovodi mrežom od ukupno 42 maloprodajna objekta. Pored toga, u Zenici je otvoreno novo skladište dizela zapremine od tri miliona litara. Terminal u Zenici kompaniji omogućava odlaganje dodatnih količina, dizela koje se dopremaju iz Rafinerije nafte u Pančevu.

U Rumuniji je početkom godine otvorena stanica za snabdevanje gorivom Otopeni, 19. po redu maloprodajni objekat kompanije u toj državi.

Poslovanje u oblasti maloprodaje, kada je reč o regionu, NIS razvija i u Bugarskoj, gde poseduje ukupno 34 stanice za snabdevanje gorivom.

NIS je, takođe, vodeća maloprodajna mreža u Srbiji, gde poseduje više od 300 stanica za snabdevanje gorivom, tako da sada pod brendom NIS Petrol ili GAZPROM ima oko 400 maloprodajnih objekata za promet naftnih derivata.

Kompanija na tržištu nastupa sa dva brenda – NIS Petrol i GAZPROM – premijum brendom u ovom segmentu. Stanice za snabdevanje gorivom NIS-a potrošačima u Srbiji i regionu nude vrhunsko gorivo i usluge, a kompanija neprestano radi na unapređenju potrošačkog iskustva i uvođenju inovativnih servisa.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Odštampaj

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Logo

Newsletter

Možda će Vam se svideti:

Logo

Energija Balkana

Newsletter

Nedeljni pregled vesti

Najava Konferencije

21. decembar 2022.