NIS otvara vrata mladim talentima

I u četvrtoj sezoni jednogodišnjeg plaćenog programa NIS Energy mogu da učestvuju diplomci i master studenti odabranih fakulteta sa dobrim poznavanjem engleskog jezika i MS Office paketa. Do sada je program NIS Energy završilo 37 polaznika i svi su ostali da rade u NIS-u nakon završetka programa.

Kompanija NIS i ove godine pruža šansu mladim talentovanim lјudima da putem programa NIS Energy učine prve karijerne korake u kompaniji. U ovom jednogodišnjem plaćenom programu mogu da učestvuju diplomci i master studenti odabranih fakulteta sa dobrim poznavanjem engleskog jezika i MS Office paketa.

Konkurs programa NIS Energy je otvoren od 11. septembra do 1. oktobra, a prijava se može podneti slanjem biografije putem linka na sajtu kompanije NIS. Na konkursu mogu učestvovati master studenti ili diplomci Fakulteta organizacionih nauka, Ekonomskog, Mašinskog, Rudarsko-eološkog, Saobraćajnog, Elektrotehničkog, Tehnološkog, Tehnološko-metalurškog, Tehničkog i drugih srodnih fakulteta. Nakon selekcije biće izabrano 25 kandidata koji će potpisati jednogodišnji ugovor o radu sa kompanijom NIS.

Regrutovanje mladih kadrova

Program će trajati od 15. januara 2024. do 15. januara 2025. godine. Nakon njegovog završetka polaznicima se otvara i mogućnost stalnog zaposlenja u NIS-u, ukoliko za to postoji obostrani interes.

NIS Energy obuhvata širok spektar oblasti uklјučujući finansije i analitiku, digitalne inovacije, prodaju i logistiku, oblast lјudskih resursa. Pored rada sa mentorima, polaznike programa očekuju i praktična obuka, poseta sektorima kompanije NIS, teorijska predavanja od strane vodećih stručnjaka iz industrije, ali i trening mekih veština uz posete važnim aktivama kompanije, među kojima su rafinerija u Pančevu i benzinske stanice.

Kroz individualne projekte polaznici mogu da iskažu svoju kreativnost. Nakon šest meseci programa dobiće zadatak da pripreme projekat iz odabrane oblasti, koji će kasnije prezentovati menadžmentu svog sektora. Na ovaj način NIS nastavlјa da pruža šansu mladim stručnjacima da se pridruže timu od više od 11.000 zaposlenih.

Do sada je program NIS Energy završilo 37 polaznika i svi su ostali da rade u NIS-u nakon završetka programa. Kao jedan od najpoželјnijih poslodavaca u Srbiji, NIS veruje da su mladi stručnjaci nova energija koja će doprineti razvoju kompanije.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Odštampaj

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Logo

Newsletter

Možda će Vam se svideti:

Logo

Energija Balkana

Newsletter

Nedeljni pregled vesti