NIS-ova Drive.Go aplikacija sve popularnija

Više od 250.000 korisnika preuzelo NIS-ovu Drive.Go mobilnu aplikaciju. Svi podaci o platnoj kartici koji se unose prilikom registracije naloga čuvaju se na sigurnosnoj stranici banke, tako da je korišćenje platne kartice uz Drive.Go potpuno bezbedno.

Potrošači u Srbiji prepoznali su prednosti korišćenja Drive.Go mobilne aplikacije, pa je tako od momenta lansiranja ove inovativne usluge do danas više od 250.000 potrošača preuzelo ovu aplikaciju za plaćanje goriva.

Drive.Go omogućava potrošačima plaćanje goriva putem mobilnog telefona na samom točionom mestu, bez potrebe odlaska na kasu na banzinskoj stanici i na taj način štedi vreme i omogućava bezbednu i jednostavnu kupovinu goriva.

Korišćenje Drive.Go mobilne aplikacije je krajnje jednostavno i sigurno za potrošače, a  sve što je potrebno jeste da se aplikacija preuzme sa Google Play, Apple Store ili Huawei App Gallery. Prilikom svakog točenja  neophodno je da se aplikacija aktivira na mobilnom uređaju,  pre ili posle točenja skenira QR kod  koji se nalazi na  točionom mestu, a nakon dopune rezervoara klikne na opciju „plati“ u mobilnoj aplikaciji  čime je proces kupovine i plaćanja završen. Svi podaci o platnoj  kartici koji se unose prilikom registracije naloga čuvaju se na sigurnosnoj stranici banke, tako da je korišćenje platne kartice uz Drive.Gopotpuno bezbedno.

„Kao kompanija koja prati savremene trendove i osluškuje potrebe svojih potrošača, NIS intenzivno radi na polјu digitalizacije u maloprodajnom segmentu, a razvoj inovativnih usluga ostaje u fokusu našeg poslovanja i u narednom periodu. Ulaganjem u unapređenje korisničkog iskustva doprinosimo i uspešnom poslovanju same kompanije što ne bi bilo moguće bez naših potrošača, čije poverenje i zadovolјstvo ostaju naš konačni cilј i neprikosnoveni imperativ“, izjavila je Marija Halar, direktor Centra za digitalnu transformaciju i unapređenje korisničkog iskustva u kompaniji NIS.

NIS prvi uveo mogućnost plaćanja bez odlaska na kasu

NIS je prva kompanija na domaćem tržištu koja je uvela mogućnost plaćanja goriva na samom točionom mestu, bez potrebe odlaska na kasu, a ovu inovativnu uslugu NIS je uveo na domaće tržište u aprilu 2020. godine. Pored mogućnosti plaćanja goriva bez odlaska na kasu, mobilna aplikacija NIS-a obogaćena je i dodatnim funkcionalnostima kao što su prikaz mape uz pomoć koje se može doći do najbliže benzinske stanice.

Uz to, Drive.Go daje uvid i u sve dodatne informacije o radnom vremenu, vrstama goriva i dostupnim uslugama na želјenim benzinskim stanicama. Fiskalni račun za kupovinu stiže na imejl adresu koja je sačuvana u mobilnoj alikaciji, a ukoliko je potreban račun za firmu potrebno je da se sačuva PIB broj u segmentu Moja firma. Prilikom registracije naloga, registruje se i kartica programa lojalnosti Sa nama na putu, što  omogućava da se prilikom kupovine goriva putem aplikacije sakuplјaju bonus poeni, na isti način kao i prilikom plaćanja na kasi.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Odštampaj

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Logo

Newsletter

Možda će Vam se svideti:

Logo

Energija Balkana

Newsletter

Nedeljni pregled vesti