NIS podržao humanitarnu akciju Instituta za ženski sport

Predmeti košarkašice Marine Maljković i ambasadorki Instituta za ženski sport prodati su u dobrotvorne svrhe. U humanitarnoj akciji, kupovine doniranih predmeta su pored NIS-a učestvovale i kompanija Mozzart, Delta Holding i Nitea. Donacija je namenjena Kliničkom centru Srbije, Univerzitetskoj dečjoj klinici Tiršova, Institutu za mentalno zdravlje, Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i deteta i Osnovnoj školi Anton Skala.

Kompanija NIS učestvovala je u humanitarnoj akciji kupovine predmeta koje su donirale naša proslavljena košarkašica i selektorka ženske košarkaške reprezentacije Marina Maljković i ambasadorke Instituta za ženski sport.

Sva sredstva prikupljena od prodaje donirana su Kliničkom centru Srbije, Univerzitetskoj dečjoj klinici Tiršova, Institutu za mentalno zdravlje, Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i deteta – Odeljenje za ispitivanje i lečenje bolesti novorođenčeta i Osnovnoj školi Anton Skala.

Sredstva koja je kompanija NIS donirala usmerena su na podršku Univerzitetskoj dečjoj klinici Tiršova i Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i deteta. U ime NIS-a donaciju ovim zdravstvenim ustanovama uručila je Jelena Popara, direktorka Funkcije za internu reviziju i upravljanje rizicima.

Ovim je NIS postao ponosni vlasnik kimona Milice Mandić, šampionke u tekvondou i patika proslavljene košarkašice Sonje Vasić.

Pored ličnih predmeta ambasadorki Instituta i Marine Maljković, na aukciji su bile ponuđene i slike Dajane Butulije, takođe proslavljene košarkašice, a u ovoj humanitarnoj akciji učestvovale su i kompanija Mozzart, Delta Holding i Nitea.

Svečanosti predaje donacija, održanoj u Galeriji '73 na Banovom brdu, prisustvovali su predstavnici Vlade Srbije i Grada Beograda, gradonačelnici Zrenjanina i Kikinde, osnivač Instituta za ženski sport Marina Maljković, kao i drugi gosti i donatori.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Odštampaj

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Logo

Newsletter

Možda će Vam se svideti:

Logo

Energija Balkana

Newsletter

Nedeljni pregled vesti