NIS podržava povećanje nataliteta

Ovogodišnji NIS-ov program Zajednici zajedno usmeren je na podršku porodicama u procesu vantelesne oplodnje, kao i za nabavku specijalizovane medicinske opreme. Cilj je poboljšanje uslova za rad u zdravstvenim ustanovama kako bi se povećao natalitet i reproduktivno zdravlje.

U toku je prijava na konkurs NIS-ovog programa Zajednici zajedno. Ove godine program je usmeren na podršku porodicama u procesu vantelesne oplodnje, kao i za nabavku specijalizovane medicinske opreme. Cilj je poboljšanje uslova za rad u zdravstvenim ustanovama kako bi se povećao natalitet i reproduktivno zdravlje.

Na ovaj način, kompanija nastavlja sa podrškom ustanovama koje su od vitalnog značaja za unapređenje kvaliteta života svih građana naše zemlje. Ove godine NIS je za program Zajednici zajedno opredelio 118,5 miliona dinara.

Konkurs programa kompanije NIS Zajednici zajedno 2022 za prijavu projekata ističe 26. avgusta 2022. godine, a sve informacije o učešću mogu se naći na internet adresi https://www.nis.rs/zajednici-zajedno /.

Pravo da učestvuju imaju sve gradske i opštinske uprave obuhvaćene programom, kao i javne ustanove zdravstvene zaštite na teritorijama 13 gradova i opština: Beograd, Novi Sad, Niš, Čačak, Pančevo, Požarevac, Kikinda, Zrenjanin, Kanjiža, Srbobran, Žitište, Novi Bečej i Veliko Gradište. Rezultati konkursa biće objavljeni u oktobru mesecu tekuće godine.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Odštampaj

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Logo

Newsletter

Možda će Vam se svideti:

Logo

Energija Balkana

Newsletter

Nedeljni pregled vesti