NIS sa JANAF-om ugovorio transport sirove nafte za ovu godinu

NIS je sa JANAF-om sklopio ugovor prema kome je za 2021. godinu rezervirao transportne kapacitete Jadranskog naftovoda po načelu „puno za prazno“ u količini od 2.750.000 +- 10% tona sirove nafte.

Jadranski naftovod (JANAF) d.d. hrvatsko sklopilo je sa Naftnom industrijom Srbije a.d. ugovor o transportu sirove nafte u peroidou od 1. januaraa do 31. decembra 2021. godine.

Prema navedenom Ugovoru tokom 2021. godine NIS je rezervirao transportne kapacitete JANAF-a po načelu „puno za prazno“ u količini od 2.750.000 +- 10% tona nafte.

„Izražavamo zadovoljstvo potpisivanjem ugovora s našim dugogodišnjim poslovnim partnerom NIS-om te novi ugovor smatramo dobrim uvodom u novu poslovnu godinu. Uspješnost poslovanja očituje se u postizanju stabilnih i sigurnih prihoda, a značajni novi poslovi uvek su dobra najava za postizanje rasta i razvoja Društva“, ističu u saopštenju iz Uprave JANAF-a.

Sklapanje novih poslova osnov je optimističnih očekivanja vezanih za privredni oporavak nakon krize uzrokovane pandemijom COVID-19, poručuju, takođe, iz JANAF-a.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Odštampaj

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Logo

Newsletter

Možda će Vam se svideti:

Logo

Energija Balkana

Newsletter

Nedeljni pregled vesti

Najava Konferencije

21. decembar 2022.