Nova benzinska pumpa NIS-a blizu Horgoša

Novootvorena GAZPROM benzinska stanica u Bačkim Vinogradima, u blizini graničnog prelaza Horgoš, točiće goriva evro pet kvaliteta domaće proizvodnje, uključujući premijum G-Drive naftne derivate. Ovo je sedmi digitalni objekat u mreži kompanije NIS, koji potrošačima nudi jedinstveno korisničko iskustvo.

Premijum maloprodajni brend kompanije NIS postao je bogatiji za još jedan savremeni objekat, a reč je o novoj GAZPROM benzinskoj stanici Bački Vinogradi 1, na auto putu Beograd – Budimpešta, blizu graničnog prelaza Horgoš. Benzinska stanica izgrađena je u skladu sa strogim ekološkim, bezbednosnim i tehničkim standardima. Takođe, predstavlja jedan od najmodernijih objekata u okviru maloprodajne mreže NIS-a.

Benzinska stanica Bački Vinogradi 1 opremljena je sa četiri „ostrva“ sa multifunkcionalnim automatima za točenje goriva, kao i multimedijalnim ekranima i panoima na kojima potrošači mogu da se informišu o aktuelnim ponudama. Potrošačima su na raspolaganju goriva evro pet kvaliteta domaće proizvodnje, uključujući premijum G-Drive naftne derivate. Deo ponude je i usluga automatskog točenja AdBlue tečnosti u automobile.

Svi posetioci objekta mogu, takođe, da uživaju u raznovrsnoj gastronomskoj ponudi kao i u bogatom izboru robe široke potrošnje, koja je dostupna u okviru Drive Cafe restorana. Nova benzinska stanica Bački Vinogradi 1 sedmi je digitalni objekat u  mreži kompanije NIS, koji potrošačima nudi jedinstveno korisničko iskustvo.

Pogodnosti za potršače

Povodom otvaranja maloprodajnog objekta Bački Vinogradi 1 kompanija NIS je pripremila i posebne pogodnosti za potrošače. Uz svaku kupovinu 15 ili više litara bilo koje vrste goriva potrošači na poklon dobijaju jedan od promotivnih proizvoda po sopstvenom izboru. To su, na primer, Drive Cafe kafa, Drive Cafe kroasan ili flašica negazirane Jazak vode. Akcija dobrodošlice trajaće do 1. januara 2023. godine.

U svetlu predstojećih praznika i u duhu praznične čarolije, NIS će u narednom period, takođe, obradovati sve posetioce novootvorene benzinske stanice jedinstvenom prilikom. Moći će da upoznaju Sneguročke. One su, prema ruskim legendama predstavljaju unuke i verne pomoćnice Deda Mraza. Sneguročke će posetioce GAZPROM benzinske stanice Bački Vinogradi 1 počastiti prazničnim čokoladicama.

Sve zainteresovane Sneguročke će upoznati sa benefitima programa lojalnosti NIS-a Sa nama na putu. Ovaj program svi članovi mogu da ostvare značajne uštede prilikom svake kupovine goriva na benzinskim stanicama NIS-a. Konkretno, do šest dinara po litru kupljenog goriva.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Odštampaj

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Logo

Newsletter

Možda će Vam se svideti:

Logo

Energija Balkana

Newsletter

Nedeljni pregled vesti