Objavljen preliminarni program “36. Međunarodnog znanstveno-stručnog susreta stručnjaka za plin”

Centar za plin Hrvatske d.o.o. i Hrvatska stručna udruga za plin (HSUP), članice Međunarodne plinske unije (IGU) objavili su preliminarni program “36. Međunarodnog znanstveno-stručnog susreta stručnjaka za plin” (16. - 18. 6. 2021., OPATIJA).

Još malo vremenaje ostalo za rezervaciju mesta na vodećoj gasnoj konferenciji i izložbi u jugoistočnoj Evropi, u organizaciji Centra za plin Hrvatske d.o.o. i Hrvatske stručne udruge za plin (HSUP), članice Međunarodne plinske unije (IGU). Ovde možete pregledati preliminarni program skupa, odnosno zanimljiva predavanja o prirodnom gasu i njegovoj ulozi u energetskoj tranziciji, razvoju strateške plinske infrastrukture u Evropi, LNG terminalima i o mnogim drugim relevantnim temama vezanim za gasnu ekonomiju i energetiku.

Registrujte se na vreme klikom na LINK!

Ovaj događaj predstavlja jedinstvenu priliku za sve kompanije čija je delatnost povezana s gasnom industrijom, da predstave svoj rad, proizvode i tehnička rešenja, te da tako stvore nove poslovne mogućnosti i saradnje na dinamičnom i brzorastućem tržištu. Predstavite svoj brand i stručnost rezervisanjem štanda ili kao sponzor ovog renomiranog međunarodnog gasnog događaja.

Preliminarni program 36. Međunarodnog plinskog susreta sastoji se od više od 60 zanimljivih prezentacija naučnih i stručnih radova, okruglih stolova i nekoliko panel-diskusija podeljenih na 10 tematskih celina i poster sekciju. Govornici su uticajni stručnjaci (profesori, tvorci politika i vodeći poduzetnici) s istaknutih hrvatskih i evropskih univerziteta, kao i gasnih i energetskih firmi i udruženja.

Neki od naših uglednih govornika su:

  • Andrea Stegher, viši zamenik predsednika za energetsku tranziciju kompanije SNAM, budući predsednik IGU-a u mandatu od 2025. do 2028. i trenutno zamenik predsednika IGU-a,
  • dr. sc. Ariel Cohen, viši saradnik Atlantskog veća i direktor Programa za energiju, rast i sigurnost ITIC-a,
  • Dr. sc. James Watson, Eurogas
  • Dr. sc. Berislav Pavlović, Gradska plinara Zagreb d.o.o.
  • Zvonimir Kaštelanac, INA – Industrija nafta, d.d.
  • Aleksandar Karre, Plinacro d.o.o.
  • Florian Güttl, Central European Gas Hub (CEGH)
  • Ljubiša Petković, Siemens Energy AG
  • Pál Ságvári, Hungarian Energy and Public Autility Regulatory Authority (MEKH)
  • Mario Opačak, Vaillant d.o.o.

OSIGURAJTE SVOJE MJESTO JOŠ DANAS! Za više informacija slobodno kontaktirajte Organizatora na opatija@hsup.hr.

Smeštaj za učrsnike konferencije i izložbe možete rezervirati preko našeg partnera – Turističke agencije MOVEG pozivom na broj +385 (0) 51 624 535 ili putem e-maila na info@moveg.hr.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Odštampaj

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Logo

Newsletter

Možda će Vam se svideti:

Logo

Energija Balkana

Newsletter

Nedeljni pregled vesti