Pandemija neće zaustaviti ključne projekte NIS-a

Uprkos krizi izazvanoj pandemijom, menadžmenta NIS-a je uspeo da obezbede kontinuitet proizvodnje, nastavi realizaciju strateških projekata, sačuva zarade i radna mesta zaposlenih, rekla je premijerka Ana Brnabić u razgovoru sa generalnim direktorom kompanije Kirilom Tjurdenjevim, koji ju je obavestio da NIS nastavlja realizaciju ključnih projekata predviđenih za 2021. a radiće i na unapređenju maloprodajne mreže u Srbiji i regionu.

Kompanija NIS nastavlja realizaciju ključnih projekata predviđenih za 2021. godinu, a radiće i na unapređenju maloprodajne mreže u Srbiji i regionu, obavestio je generalni direktor kompanije NIS Kiril Tjurdenjev predsednicu Vlade Srbije Anu Brnabić.

Premijerka Brnabić i Tjurdenjev razgovarali su o ostvarenim rezultatima kompanije u protekloj godini i planiranim investicijama i projektima za naredni period.

Brnabić je izrazila zadovoljstvo postignutim rezultatima i aktivnostima menadžmenta NIS-a, uprkos krizi izazvanoj pandemijom, koji se ogledaju u činjenici da su uspeli da obezbede kontinuitet proizvodnje, nastave realizaciju strateških projekata i sačuvaju zarade i radna mesta zaposlenima u kompaniji.

Tjurdenjev je posebno istakao značaj završetka jednog od ključnih projekata druge faze modernizacije Rafinerije Pančevo, u koji je uloženo 300 miliona evra. Naglasio je da će NIS nastaviti da investira u sve ključne projekte predviđene za 2021. godinu, a radiće i na unapređenju maloprodajne mreže u Srbiji i regionu.

Na sastanku je bilo reči i o značaju digitalne transformacije, kao jednom od značajnih segmenata u poslovanju kompanije NIS, što će doprineti boljoj i bržoj realizaciji poslovnih ciljeva.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Odštampaj

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Logo

Newsletter

Možda će Vam se svideti:

Logo

Energija Balkana

Newsletter

Nedeljni pregled vesti