Pavle Knežević, novi finansijski direktor kompanije Siemens d.o.o. Beograd

„Okolnosti u kojima preuzimam ovu funkciju predstavljaju potpuno novu situaciju, nepoznatu savremenom društvu u kojima nam prioritet broj jedan svakako ostaje zdravlje, sigurnost i opšta dobrobit naših zaposlenih, kao i naših partnera i kupaca”, kaže Pavle Knežević, novi finansijski direktor kompanije Siemens d.o.o. Beograd.

Pavle Knežević ima skoro 10 godina iskustva na različitim pozicijama u kompaniji Siemens, a na mesto finansijskog  direktora kompanije dolazi sa funkcije finansijskog direktora Smart Infrastructure, odeljenja kompanije Siemens d.o.o. Beograd, koju je obavljao prethodne tri godine. Svoju karijeru započeo je u bankarskom sektoru 2010. godine, da bi nakon manje od dve godine postao deo Siemens Srbija tima.

Master studije je završio na engleskom univerzitetu Šefild (Shieffield) na smeru opšti menadžment, a imajući u vidu da su mu porezi jedno od polja interesovanja pored korporativnih finansija, nastavio je svoje obrazovanje iz ove oblasti na Pravnom fakultetu u Beogradu.

“Drago mi je što započinjem novu fazu u profesionalnoj karijeri upravo u kompaniji Siemens koja omogućava i ulaže u razvoj i edukaciju svojih zaposlenih. Okolnosti u kojima preuzimam ovu funkciju predstavljaju potpuno novu situaciju, nepoznatu savremenom društvu u kojima nam prioritet broj jedan svakako ostaje zdravlje, sigurnost i opšta dobrobit naših zaposlenih, kao i naših partnera i kupaca. Nastavićemo da budemo istrajni kao tim u naporima da učinimo sve što je potrebno kako bismo održali kontinuitet poslovanja. Iz moje perspektive, prilagodljivost, agilnost, timski rad i inovacije su ključ uspeha, a kao kompaniji koja i inače posluje po modelu koji zahteva prilagodljivost i brzu reakciju na sve promene na tržištu, upravo to nam je i omogućilo da ostvarimo dobre rezultate i u ovim kriznim vremenima. Verujem da ćemo i u 2021. uspešno nastaviti naše poslovanje i biti pouzdan partner našim kupcima”, izjavio je Pavle Knežević, novi finansijski direktor kompanije Siemens d.o.o. Beograd.

Siemens u Srbiji zauzima poziciju jedne od vodećih kompanija u svim oblastima svog poslovanja, kao što su proizvodnja, prenos i distribucija energije, automatizacija i digitalizacija u procesnoj i proizvodnoj industriji, transportna rešenja za železnički i drumski saobraćaj, time dajući svoj doprinos realizaciji kapitalnih investicija u Srbiji.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Odštampaj

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Logo

Newsletter

Možda će Vam se svideti:

Logo

Energija Balkana

Newsletter

Nedeljni pregled vesti