Ponuda za saradnju

Energija Balkana je portal koji se bavi energetskim, ekološkim i temama vezanim za održivi razvoj. Pored toga u fokusu su nam i ekonomske teme.
Cilj tima portala Energija Balkana je da, objavljivanjem vesti, izveštaja i analiza ispratimo aktuelna dešavanja u Srbiji, regionu i svetu.

1. Poslovno tehnička saradnja na godišnjem nivou

U sklopu ugovora na godišnjem nivou o poslovno-tehničkoj saradnji nudimo Vam informativnu podršku kroz analitičke tekstove u kojima će biti promovisane poslovne i društvene aktivnosti Vaše kompanije na portalu Energije Balkana na sledeći način:
Objavljivanjem:

  • Vaših saopštenja u vezi sa poslovanjem i aktivnostima kompanije,
  • analitičkih tekstova Vaših autora,
  • intervjua na dogovorene teme, koje bi uradio naš novinar sa predstavnikom Vaše kompanije,
  • analitičkih testova koje bi uradio naš novinar na dogovorenu temu,
  • promovisanjem tekstova, saopštenja, i intervjua i na društvenim mrežama portala Energija Balkana i kroz nedeljni Njuzleter (primer:  Nedeljni pregled vesti portala Energija Balkana 04.06.2021)
  • Opcija stavljanja banera sa linkom ka Vašem sajtu u nedeljni Njuzleter portala
    Stavljanje banera Vaše kompanije na naslovnu stranu portala Energija Balkana, sa linkom ka Vašem sajtu.

2. Pojedinačne objave Vaših saopštenja

Pojedinačne objave PR tekstova na portalu Energija Balkana http://www.energijabalkana.net kao i na društvenim mrežama portala, koje će se promovisati i kroz Njuzleter te nedelje.

Ukoliko ste zainteresovani za neku od naših ponuda, molimo Vas da nas kontaktirate zbog definisanja cena i usluge. Otvoreni smo za dogovor o budućoj saradnji.

kontakt: redakcija@energijabalkana.net

Srdačan pozdrav,
Tim portala Energija Balkana