Predstavi se i započni karijeru

Novi program NIS Energy za diplomce i master studente jednogodišnji je plaćen program NIS-a namenjenom motivisanim mladim kandidatima, koji svojim idejama mogu da pruže novu energiju kompaniji, a ujedno dobijaju šansu da uče i razvijaju se u jednom od najvećih energetskih sistema u regionu.

Pod sloganom: Predstavi se i započni karijeru o kojoj će se pričati kompanija NIS pokreće novi program za mlade pod nazivom NIS Energy. Program je namenjen diplomcima i master studentima. Svi zainteresovani mogu se prijaviti do 30. novembra slanjem svoje biografije putem linka https://posao.nis.rs/prijava/nis-energy.

NIS Energy je jednogodišnji, plaćeni program kompanije NIS, namenjen motivisanim mladim kandidatima koji svojim idejama mogu da pruže novu energiju kompaniji, a ujedno dobiju šansu  da uče i razvijaju se u jednoj od najvećih energetskih kompanija u regionu. Кandidat je potrebno da ima manje od godinu dana radnog iskustva, odlično poznavanje MS Office paketa, kao i znanje engleskog jezika.

Za program mogu konkurisati master studenti i oni koji su diplomirali na Mašinskom fakultetu, Fakultetu tehničkih nauka, Ekonomskom fakultetu, Fakultetu organizacionih nauka, Rudarsko-geološkom fakultetu, Elektrotehničkom fakultetu, Tehničkom fakultetu, Tehnološkom fakultetu, Tehnološko-metalurškom fakultetu, Prirodno-matematičkom fakultetu i Pravnom fakultetu.

Početak programa planiran je za februar 2021. godine, a NIS-ovi mentori će pratiti polaznike tokom celokupnog trajanja programa. Pored praktičnog rada u kompaniji, program uključuje i raznovrsne treninge, stručna predavanja i obuke, kao i rad na individualnom projektu. Polaznici zaključuju Ugovor o radu na određeno vreme u trajanju od godinu dana, nakon čega dobijaju mogućnost da se po završetku programa zaposle u kompaniji.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Odštampaj

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Logo

Newsletter

Možda će Vam se svideti:

Logo

Energija Balkana

Newsletter

Nedeljni pregled vesti