Septembarska akcija NIS-a za lojalne kupce

Kompanija NIS u okviru programa lojalnosti Sa nama na putu novim članovima koji se učlane putem mobilne aplikacije uz prvu kupovinu goriva do 30. septembra. Aktuelni članovi kupovinom premijum G-Drive dizel i G-Drive 100 benzina dobijaju duple bonus poene, kao i 50 odsto popusta na ledenu kafu, žvake i energetska pića u G-Drive brendu.

Program lojalnosti kompanije NIS u septembru donosi specijalne akcije za nove i aktuelne članove. Naime, svi potrošači koji se učlane besplatno u program lojalnosti Sa nama na putu putem mobilne aplikacije, dobijaju po 500 dinara uz prvu kupovinu goriva do 30. septembra. Aktuelni članovi kupovinom premijum G-Drive dizel i G-Drive 100 benzina dobijaju duple bonus poene, kao i 50 odsto popusta na ledenu kafu, žvake i energetska pića u G-Drive brendu.

Svi koji žele da koriste ove sjajne pogodnosti programa lojalnosti Sa nama na putu mogu to da učine na brz i jednostavan način. Proces učlanjenja obavlјa se u nekoliko koraka.

Proces učlanjenja

Najpre je potrebno instalirati mobilnu aplikaciju programa lojalnosti Sa nama na putu, te na početnom ekranu izabrati opciju Želim karticu. Nakon toga, na ekranu se otvara forma za unos ličnih podataka, a kada se podaci unesu, potrebno je pritisnuti dugme Završi nakon čega se korisniku dodelјuje unapred generisani broj digitalne kartice.

Nakon odobrenog zahteva za aktivaciju, korisnik svoj broj digitalne kartice dobija putem SMS poruke. Potvrda o uspešnoj aktivaciji dobija se putem mobilne aplikacije i od tog trenutka, član programa može koristiti QR kod za sakuplјanje i korišćenje bonus poena.

Tokom septembra može da dobije na poklon 500 dinara uz prvu kupovinu goriva, ali i duple bonus poene za kupovinu G-Drive dizel i G-Drive 100 benzina, kao i 50 odsto popusta na odabrane proizvode iz portfolija G-Drive privatne robne marke.

Niz pogodnosti

Mobilna aplikacija Sa nama na putu nudi i brojne druge pogodnosti, kao što su sakuplјanje i korišćenje bonus poena putem QR koda, brz uvid u transakcije, korišćenje interaktivne mape, informacije o aktuelnim promocijama na benzinskim stanicama, sakuplјanje kupona kupovinom odabranih proizvoda iz asortimana Drive Cafe restorana, osvajanje poklon vaučera, kao i najnoviju mogućnost dobijanja elektronskog računa, umesto štampanja fiskalnog računa u papiru.

Ove akcije za članove programa trajaće do 30. septembra na svim NIS Petrol i Gasprom benzinskim stanicama u Srbiji. Više o programu lojalnosti broj 1 za vozače u Srbiji dostupno je na linku Sa nama na putu

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Odštampaj

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Logo

Newsletter

Možda će Vam se svideti:

Logo

Energija Balkana

Newsletter

Nedeljni pregled vesti