Srbijagas pozvao građane – promotivni priključak na 36 rata

Srbijagas je 15. aprila objavio poziv zainteresovanim građanima za priključke na distributivnu gasovodnu mrežu pod promotivnim uslovima. Cena kućnog gasnog priključka je 780 evra, u dinarskoj protivvrednosti, građani će u 36 rata plaćati priključak, a rok za završetak radova na izgradnji tipskog gasnog priključka je 90 dana od dana plaćanja prve mesečne rate.

Javno preduzeće Srbijagas uputilo je poziv svim zainteresovanim građanima za priključenje na distributivnu gasovodnu mrežu pod sledećim promotivnim uslovima:

  • Cena kućnog gasnog priključka: 780 evra, u dinarskoj protivvrednosti.
  • Način plaćanja: Mogućnost plaćanja troška priključenja na 36 mesečnih rata, beskamatno, s tim što iznos koji odgovara PDV-u, a ulazi u cenu od 780 evra, kupac plaća avansno, u roku od tri dana od dana izdavanja računa.
  • Preostali iznos kupac plaća u 36 jednakih mesečnih rata, pri čemu prva rata dospeva u roku od osam dana od dana zaključenja Ugovora, a ostale rate u skladu sa planom otplate.
  • JP Srbijagas će kupcu izdati plan otplate troškova priključenja sa iznosom i datumom dospeća svake pojedinačne mesečne rate troškova priključenja.
  • Plan otplate predstavlja sastavni deo ugovora.
  • Rok za završetak radova na izgradnji tipskog gasnog priključka je 90 dana od dana plaćanja prve mesečne rate troškova za priključenje.

Iz Srbijagasa napominju da se ova opcija plaćanja na 36 rata odnosi isključivo na fizička lica. U slučaju da se radi o pravnom licu, cena je ista, ali se ne može plaćati na 36 rata.

Za sve dodatne informacije, u zavisnosti od mesta stanovanja građani se mogu obratite na sledeće brojeve telefona, svakog radnog dana u periodu od 8:00-15:oo časova.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Odštampaj

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Logo

Newsletter

Možda će Vam se svideti:

Logo

Energija Balkana

Newsletter

Nedeljni pregled vesti

Najava Konferencije

21. decembar 2022.