Program za mlade NIS Energy dobitnik  nagrade Digital Awards

Ove godine NIS je po četvrti put otvorio vrata mladim talentima koji do 1. oktobra mogu da se prijave na program NIS Energy, a svi detalјi u vezi sa konkursom dostupni su na sajtu kompanije NIS. Za ovaj program NIS je dobio nagradu Digital Awards za HR Employer branding online kampanju, koja je dodelјena u okviru konferencije #Digital2023.

Program NIS Energy kompanije NIS dobitnik je nagrade Digital Awards za HR Employer branding online kampanju, koja je dodelјena u okviru konferencije #Digital2023. Priznanje je u ime kompanije NIS primila Marijana Paunović, rukovodilac Sektora za regrutaciju i selekciju u NIS-u.

Ovogodišnja kampanja NIS Energy inspirisana je energičnim i motivisanim mladim lјudima. Njihove ideje će doprineti stvaranju nove energije u poslovanju kompanije. Reč je o jedonogodišnjem plaćenom programu za diplomce i master studente odabranih fakulteta u Srbiji. Program pruža mogućnost talentovanim mladim stručnjacima da svoje prve korake naprave u velikom sistemu kao što je NIS.

„Za nas je ovo priznanje od izuzetnog značaja jer je ulaganje u mlade jedan od strateških prioriteta za našu kompaniju. Utoliko nam je važnije što je i zajednica prepoznala ove naše napore i da su oni rezultirali ovom nagradom  koja je i dodatni podsticaj da nastavimo da pružamo podršku mladima i u narednim godinama“, istakla je Marijana Paunović.

U prethodnim sezonama program NIS Energy je završilo 37 polaznika. Svi oni su ostali da rade u NIS-u i nakon završetka programa. Kao jedan od najpoželјnijih poslodavaca u Srbiji, NIS u kontinutetu ulaže u mlade stručnjake koji predstavlјaju novu snagu za budući razvoj kompanije. Ove godine NIS je po četvrti put otvorio vrata mladim talentima. Do 1. oktobra traju prijave na program NIS Energy.

Svi detalјi u vezi sa konkursom dostupni su na sajtu kompanije NIS.Digital Awards nagrade i priznanja iz oblasti medija, telekomunikacija, PR-a, ICT industrije i digitalnih inovacija dodelјene su u čast jubileja konferencije #Digital2023 koja je ove godine održana 10. put u Beogradu.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Odštampaj

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Logo

Newsletter

Možda će Vam se svideti:

Logo

Energija Balkana

Newsletter

Nedeljni pregled vesti