Pretraži
facebook twitter linkedin email

Kategorija: Konferencije

Detaljni program 36. Međunarodnog znanstveno-stručnog susreta stručnjaka za plin


Centar za plin Hrvatske d.o.o. i Hrvatska stručna udruga za plin (HSUP), članice Međunarodne plinske unije (IGU), objavili su detaljni program “36. Međunarodnog znanstveno-stručnog susreta stručnjaka za plin” (16. - 18. 6. 2021., OPATIJA).


Još malo vremenaje ostalo za rezervaciju mesta na vodećoj gasnoj konferenciji i izložbi u jugoistočnoj Evropi, u organizaciji Centra za plin Hrvatske d.o.o. i Hrvatske stručne udruge za plin (HSUP), članice Međunarodne plinske unije (IGU)

OVDE možete pronaći više od 60 zanimljivih i interaktivnih predavanja, okruglih stolova i diskusija na temu lanca vrednosti prirodnog gasa, uloge prirodnog gasa u energetskoj tranziciji, projekata istraživanja i proizvodnje prirodnog gasa, razvoja strateške gasne infrastrukture u Evropi i mnogih drugih.

OVDE PRIJAVITE SVOJE UČESTVOVANJE i postanite deo vodeće gasne konferencije u JI Evropi u Opatiji od 16. do 18. 06. 2021. godine, u organizaciji Centra za plin Hrvatske d.o.o. i Hrvatske stručne udruge za plin (HSUP), članice Međunarodne pline unije (IGU). Navedeni događaj će se održati u skladu s epidemiološkim merama, koje će u to vreme biti na snazi.

Sa zadovoljstvom Vam najavljujemo neke od naših istaknutih predavača, uticajne stručnjake (profesore, kreatore politika i poslovne lidere) s renomiranih hrvatskim i evropskih univerziteta i gasnih i energetskih firmi i udruženja:

  • Andrea Stegher, viši zamenik predsednika za energetsku tranziciju kompanije SNAM, budući predsednik IGU-a u mandatu od 2025. do 2028. i trenutno zamenik predsednika IGU-a,
  • dr. sc. Ariel Cohen, viši saradnik Atlantskog veća i direktor Programa za energiju, rast i sigurnost ITIC-a,
  • Gergely Molnar, Međunarodna agencija za energiju (IEA)
  • Martina Prpić, LL.M., Kovačević Prpić Simeunović d.o.o.
  • Roxana Caliminte, Gas Infrastructure Europe (GIE)
  • Jianguo Feng, Odsek za strojarstvo, Tongji University
  • Andreja Ana Lopac, LNG Hrvatska d.o.o.
  • Marijan Krpan, Agencija za ugljikovodike
  • Zsigmond Czike, Pietro Fiorentini

Sve firme čija je delatnost povezana s gasnom industrijom mogu predstaviti svoj rad, proizvode i tehnička rešenja, te tako ostvariti nove poslovne mogućnosti i saradnje na dinamičnom i brzorastućem tržištu. Predstavite svoj brand i stručnost rezervacijom štanda ili sponzorisanjem ovog renomiranog međunarodnog gasnog događaja!

Smeštaj za učesnike konferencije i izložbe možete rezervisati preko našeg partnera – Turističke agencije MOVEG pozivom na broj +385 (0) 51 624 535 ili putem e-maila na info@moveg.hr.

REZERVIŠITE SVOJE MESTO JOŠ DANAS! Za više informacija slobodno kontaktirajte Organizatora na opatija@hsup.hr. Ukoliko imate pitanja, rado ćemo porazgovarati o sponzorskim paketima, štandovima ili konferenciji općenito te Vam želimo dobrodošlicu!

facebook twitter linkedin email