Nova NIS-ova pumpa na auto-putu Miloš Veliki

Počeli radovi na izgradnji nove benzinske stanice na auto-putu Miloš Veliki kod Čačka. Završetak radova pumpe Sokolići 2, koja je raditi pod brendom Gazprom, najavljen je za kraj godine. Na tržištima Srbije i regiona NIS upravlјa mrežom većom od 400 benzinskih stanica.

NIS gradi svoj drugi maloprodajni objekat na auto-putu Miloš Velik,i koji će poslovati pod Gazprom brendom. Nova benzinska stanica Sokolići 2 nalaziće se u blizini Čačka, u smeru od Prelјine prema Beogradu, a završetak radova očekuje se do kraja tekuće godine.

Za izgradnju ovog savremenog objekta NIS će izdvojiti više od 4,5 miliona evra, a kako bi svojim potrošačima obezbedila vrhunski kvalitet usluga i najbolјe korisničko iskustvo, na najnovijem maloprodajnom objektu NIS-a biće angažovano 24 zaposlenih.

Gradonačelnik Čačka, Milun Todorović, i zamenik generalnog direktora kompanije NIS, Vadim Smirnov, obišli su juče lokaciju na kojoj su započeti radovi na izgradnji ove benzinske stanice.

Sokolići 2 će biti izgrađena prema najsavremenijim tehnološkim, bezbednosnim i ekološkim standardima i predstavlјaće jedan od najmodernijih objekata u maloprodajnoj mreži NIS-a. Između ostalog, posedovaće vrhunsku digitalnu tehnologiju, kao i četiri ostrva sa multifunkcionalnim automatima za točenje svih vrsta derivata.

Pored toga, potrošače očekuje raznovrsna gastronomska ponuda, kao i bogat izbor robe široke potrošnje, koja je dostupna u okviru Drive Café restorana.

Čačak uspešno sarađuje sa NIS-om

Milun Todorović, gradonačelnik Čačka, izrazio je zadovolјstvo zbog izgradnje novog modernog objekta kompanije NIS.

„Nakon dve godine od puštanja u rad benzinske stanice Sokolići 1, danas obilazimo drugi maloprodajni objekat. Sokolići 2 će biti osmi maloprodajni objekat NIS-a na teritoriji Čačka. Sama kompanija u našem gradu zapošlјava više od 170 lјudi. Želim da dodam da smo u proteklih sedam godina, koliko sam ja na ovoj poziciji, zajednički realizovali i 44 sjajna projekta u okviru programa društvene odgovornosti NIS-a Zajednici zajedno. Nešto više od 80 miliona dinara je NIS uložio u zdravstveni segment, obrazovanje, teretane na otvorenom, igrališta na otvorenom u Čačku. Zaista značajna podrška jedne društveno odgovorne kompanije kao što je NIS za naš Grad”, rekao je Todorović.

Vadim Smirnov, zamenik generalnog direktora NIS-a, rekao je da Grad Čačak i kompanija NIS gaje dugogodišnje partnerstvo.

„Pre nego što sam došao na gradilište, prošao sam gradom i hoću da čestitam svim Čačanima, jer se vidi koliko energije i znanja ulažu u razvoj svog grada. Grad je sve lepši i čistiji i postaje industrijski centar u kome se pruža mnogo prilika za mlade lјude i razvoj njihovih karijera. Iz razgovora sa gradonačelnikom shvatio sam da postoje ozbilјni planovi i ideje za razvoj grada, ne samo kao industrijskog grada, već i kao turističkog centra. Poznajući gradonačelnika verujem da će ti planovi biti i ostvareni. Sa naše strane, mogu da kažem da će do kraja godine na ovom mestu Čačak dobiti najbolјu benzinsku stanicu u celoj zemlјi, sa najnovijom tehnologijom“, rekao je Smirnov.

Sokolići 228. maloprodajni objekat Gazprom premijum brenda

Na tržištima Srbije i regiona NIS upravlјa mrežom većom od 400 benzinskih stanica u dva maloprodajna brenda, NIS Petrol i Gazprom. Pored Srbije, NIS-ov premijum brend benzinskih stanica Gazprom posluje i na tržištima Bosne i Hercegovine, Bugarske i Rumunije.

Pažlјivo odabranom ponudom vrhunskih goriva, kao i ostalih proizvoda i usluga, NIS-ove benzinske stanice usmerene su na zadovolјenje potreba najzahtevnijih potrošača. Benzinska stanica Sokolići 2 biće 28. maloprodajni objekat Gazprom premijum brenda u Srbiji.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Odštampaj

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Logo

Newsletter

Možda će Vam se svideti:

Logo

Energija Balkana

Newsletter

Nedeljni pregled vesti