Humanost na delu

NIS nastavlja sa donacijom vode Jazak zdravstvenim ustanovama u Republici Srbiji, pružajući podršku zdravstvenoj zajednici u nastavku borbe protiv pandemije izazvane korona virusom, kao i pacijentima koji se leče na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije.

Svesna značaja pružanja podrške u nastavku borbe protiv pandemije izazvane korona virusom, kao i brige o zdravlјu zajednice, kompanija NIS donirala je pijaću vodu Jazak zdravstvenim ustanovama širom Srbije. Više od 111.000 litara pijaće vode u vrednosti od sedam miliona dinara, NIS je donirao Univerzitetskom kliničkom centru Srbije za potrebe Kovid bolnice u Batajnici, Kliničkom centru Vojvodine, Univerzitetskom kliničkom centru Niš i pripadajućoj Kovid bolnici u Kruševcu, kao i medicinskm osoblјu kovid odelјenja KBC Bežanijska kosa.

Pored ustanova specijalizovanih za lečenje pacijenata obolelih od Kovid 19, kompanija je donirala pijaću vodu i pacijentima koji se leče na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije.

Podršku zdravstvenim ustanovama u Srbiji kompanija NIS posvećeno sprovodi od 2009. godine. Od tada je kroz različite donatorske aktivnosti u unapređenje uslova rada zdravstvenog sistema uložila više od 215 miliona dinara. NIS je tokom 2020. godine uputio donacije od oko 60.000 litara pijaće vode Jazak različitim zdravstvenim ustanovama u zemlјi. Zbog nastavka borbe sa epidemijom NIS je u ovoj godini udvostručio količine i ukupno donirao više od 122 hilјade litara vode.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Odštampaj

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Logo

Newsletter

Možda će Vam se svideti:

Logo

Energija Balkana

Newsletter

Nedeljni pregled vesti