Srbijagas 2020. godine ostvario neto dobit u poslovanju

Srbijagas nastavlja trend pozitivnog poslovanja, šestu godinu zaredom, saopšteno je posle sastanka Nadzornog odbora ovog Javnog preduzeća, na kome su usvojeni finansijski izveštaji preduzeća za prošlu godinu. Sednica je održana u objektu kompresorske stanice na trasi magistralnog gasovoda od granice sa Bugarskom do granice sa Mađarskom i drugim susednim zemljama, tzv. Balkanskog toka u Velikoj Plani.

Nadzorni odbor Javnog preduzeća Srbijagas usvojio je na jučerašnjoj sednici finansijske izveštaje preduzeća, odnosno Bilans stanja i Bilans uspeha, za period 1. januar – 31. decembar 2020. godine po delatnostima, koji su još jednom pokazali da je nacionalna gasna kompanija prošlu poslovnu godinu završila uspešno, sa neto dobiti, i time nastavila trend pozitivnog poslovanja koji ostvaruje šestu godinu za redom.

Sednica, kojoj je predsedavao prof. dr Muamer Redžović, predsednik NO, a kojoj su, pored članova Nadzornog odbora, prisustvovali generalni direktor JP Srbijagas“ , Dušan Bajatović sa zamenikom i izvršnim direktorima preduzeća, održana je u Velikoj Plani, u objektu jedine kompresorske stanice na trasi magistralnog gasovoda od granice sa Bugarskom do granice sa Mađarskom i drugim susednim zemljama, tzv. Balkanskog toka, i to uz poštovanje svih epidemioloških mera koje su na snazi.

Članovi Nadzornog odbora, zajedno sa menadžmentom Srbijagasa, po završetku sednice, obišli su ovaj značajan objekat na trasi novog gasovoda i upoznali se sa stepenom završenosti i kvalitetom izvršenih radova, koji se, kako je istaknuto, realizuju planiranom dinamikom.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Odštampaj

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Logo

Newsletter

Možda će Vam se svideti:

Logo

Energija Balkana

Newsletter

Nedeljni pregled vesti

Najava Konferencije

21. decembar 2022.