Mladi i talentovani – NIS Energy vas čeka

Mladi, master studenti ili diplomci Mašinskog, Tehnološkog, Elektrotehničkog, Rudarsko-geološkog, Hemijskog, Poljoprivrednog, Ekonomskog, Saobraćajnog i Prirodno-matematičkog, Fakulteta organizacionih nauka i Visoke tehničke škole strukovnih studija do 21. novembra mogu da se jave za novu sezonu NIS Energy, koju ova komanija sprovodi u okviru projekta Budućnost na delu.

U potrazi za mladim talentima NIS je započeo novu sezonu programa pod nazivom NIS Energy. Zainteresovani se mogu prijaviti do 21. novembra, slanjem biografije putem linka https://posao.nis.rs/prijava/nis-energy-1.

Za program mogu konkurisati master studenti i oni koji su diplomirali na Mašinskom, Tehnološkom i Elektrotehničkom fakultetu, Visokoj tehničkoj školi strukovnih studija, Rudarsko-geološkom, Hemijskom i Poljoprivrednom fakultetu, Fakultetu organizacionih nauka, Ekonomskom, Saobraćajnom i Prirodno-matematičkom fakultetu. Na konkursu će biti izabrano 30 polaznika.

NIS Energy je jednogodišnji plaćeni program kompanije NIS. Potrebno je da kandidati imaju manje od godinu dana radnog iskustva, odlično poznavanje MS office paketa, kao i znanje engleskog jezika.

Usavršavanje uz mentorstvo stručnjaka NIS-a

Početak ove sezone planiran je za februar 2022. godine. Izabrane polaznike će, tokom celokupnog trajanja programa, pratiti mentori NIS-a. Pored rada u kompaniji za polaznike će biti organizovani različiti treninzi, stručna predavanja i obuke. Ali, i rad na individualnom projektu. Polaznici zaključuju Ugovor o radu na određeno vreme, u trajanju od godinu dana. Nakon završetka programa dobijaju mogućnost da se zaposle u kompaniji NIS.

Angažovanjem novih stručnjaka NIS nastavlja sa praksom da pruža šansu mladima da svoju karijeru započnu u jednoj od vodećih domaćih kompanija i zajedno sa njima nastavlja da gradi Budućnost na delu. Mladi stručnjaci, motivisani da uče i stiču radno iskustvo u jednom od najvećih energetskih sistema u regionu, za NIS predstavljaju novu energiju koja će doprineti daljem razvoju kompanije. Više informacija o programu na https://www.nis.rs/nis-energy

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Odštampaj

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Logo

Newsletter

Možda će Vam se svideti:

Logo

Energija Balkana

Newsletter

Nedeljni pregled vesti